Парочистачка ZEEGMA PUUR, 1500 W, готовност за 45 сек.

-3% Парочистачка ZEEGMA PUUR, 1500 W, готовност за 45 сек.

Парочистачка ZEEGMA PUUR, 1500 W, готовност за 45 сек.

Парочистачка ZEEGMA PUUR, 1500 W, готовност за 45 сек.


Zeegma Puur е отлично устройство, което ви позволява да поддържате безупречна чистота у дома и да се грижите за здравето на домакинството. Благодарение на силата на водната пара, той не само перфектно почиства най-силните замърсявания, без да унищожава почистените повърхности, но и дезинфекцира и убива всякакви микроорганизми.

 

Характеристики:


 • Убива 99,9% от бактериите, без да използва никакви химикали
 • Мощност: 1500 W       
 • Производителност: 19 g / min
 • Подвижен резервоар за вода с капацитет: 370 мл
 • Време за загряване: 45 сек.
 • Продължителност на работа: до 20 минути
 • Tемпература на парата: 90-105 ° C
 • Воден филтър
 • Въртяща се глава
 • Светодиодни индикации
 • Удобна дръжка
 • Автоматично регулиране на парата
 • Комплектът включва:

              - парочистачка
              - 4 подложки от микрофибър
              - 2 водни филтъра
              - изходна дюза
              - 2 почистващи четки
              - подложка за почистване на килими
              - чистач на прозорци
              - скрепер
              - покритие за почистване на дрехи
              - ъглова дюза 

 • Дължина на захранващия кабел: 5м 
 • Размери (В х Ш х Д): 102 х 32.5 х 23.5 см
 • Тегло: 2.4 кг
 • Цвят: черен

Предимствата на почистването с пара:

Почиствайки с пара Вие залагате на по-екологично, по-икономично и по-здравословното поддържане на хигиената в дома. Почистването посредством силата на парата, не само спомага за бързото и улеснено (без натискане, търкане) отстраняване на мръсотията, но същевременно и дезинфекцира.


Уникалното при почистването с пара е, че тя унищожава напълно всякакви микроби, бактерии и вируси, без да използва никакви химикали. Това e изключително подходящо за хора с алергии, астма или чувствителност към препарати.


Високата температура отваря порите на материите и позволява на парата да почисти в дълбочина, в пукнатини и цепнатини, което я прави изключително ефективна при почистването на мухъл, плесен и бактерии, вируси, както за почистване на подови настилки, санитарни помещения, хладилници, фурни. Почистването с пара спестява от изразходването на средства за скъпи препарати.

Многобройните приставки и аксесоари на парочистачката Ви гарантира удобство при почистването на труднодостъпни места.

 

Няколко причини, за да предпочетем почистване с пара:

Премахва бактериите

Бактериите, вирусите и плесента са невидими за нашето око, но са едни от най-опасните за нашето здраве. Те могат да доведат до редица заболявания, алергии и инфекции. Когато почиствате с пара, молекулите проникват в порите на повърхностите и отстраняват цялата мръсотия и бактерии, които са се събрали в тях. Молекулите на парата са толкова силни, че те изкарват бактериите от повърхностите и ги убиват. Кажете довиждане на инфекциите и бактериите във Вашия дом.


Почиства без химикали

Тъй като при почистването с пара се използва само вода и топлина, почистването и дезинфекцията на Вашия дом, никога не е било толкова лесно

Ароматизира и едновременно дезинфекцира повърхностите. От бани и мазета, до мебели, дрехи, мокети, ел.уреди и дори решетката на вашето барбекю...


Преминаване на друго ниво в почистването

Почистването с пара ще надмине Вашите очаквания. Пара ще почисти неща, който Вие сте избягвали да почистите в продължение на години.

Парочистачката ZEEGMA PUUR е многофункционално, екологично почистващо устройство, което може лесно да се трансформира в преносим вид. Тя убива 99,9% от бактериите, без да използва никакви химикали. Готова за работа само за 45 секунди. Високата мощност (1500 W) позволява без усилие да се справи дори с най-мръсните места. Парочистачката е предназначена за почистване на всички видове повърхности: дърво, паркет, плочки и килими. Подвижният контейнер за вода 370 ml позволява до 20 минути непрекъсната работа.

 

Парочистачка Zeegma Puur е отлично устройство, което Ви позволява да поддържате безупречна чистота в апартамента, както и да се грижите за здравето на домакинството. Благодарение на силата на водната пара, тя не само перфектно почиства най-силните замърсявания, без да унищожава почистените повърхности, но и дезинфекцира и убива всякакви видове микроорганизми.

Почистването с пара е добър начин за пестене на вода. Това означава, че пълното почистване с парочистачката на дори много мръсни повърхности изисква много по-малко вода от традиционните методи. Освен това почистването става без използване на химически почистващи препарати. Парочистачката убива до 99% от бактериите и вредните алергени и микроорганизми.

Високата мощност на устройството позволява да се справите без много усилия, дори и със силно замърсени места. Въпреки параметрите си, Zeegma Puur се характеризира с много ниска консумация на енергия. Резервоарът с 370 мл и адекватната мощност на устройството позволяват непрекъсната, ефективна работа - до 20 минути.

Zeegma Puur е идеална за много и различни видове повърхности - ефективно почиства и дезинфекцира плочки, подови панели, стъкло, огледала, фуги, фитинги и черги. Добавените в комплекта приставки значително увеличават възможностите на устройството. Благодарение на удобния захват и възможността за отделяне на дръжката, Zeegma Puur се превръща от парочистачка в пълен размер в още по-удобна мини парочистачка само за няколко секунди.

 

За разлика от повечето устройства от този тип, Zeegma Puur е оборудван с плавно управление на мощността. Благодарение на това парочистачката дава възможност за прецизно регулиране на параметрите спрямо вида на повърхността и степента на замърсяване. За промяна на настройките се използва удобно копче.

 

Богатият набор от аксесоари позволява устройството да се използва във всяка стая.

Благодарение на правилно позиционираната глава и възможността за разгъване на парочистачката, можете лесно да почистите всички кътчета на дома.

Zeegma Puur разполага с дълъг 5-метров кабел. За да се избегне заплитане на кабела при употреба, върху дръжката на мопа има специална кука.

Филтърът ефективно ще попречи на устройството да натрупа варовик. Благодарение на това решение Zeegma Puur може да работи безотказно дълго време.

Незабавна готовност с LED сигнализация: Zeegma Puur разполага със светодиоди, които показват състоянието на устройството. Това прави лесно да се разбере дали мопът се затопля или е готов за работа. Само 45 секунди след включването устройството е готово за почистване.

 


 

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност

Доставка за цялата страна: 4.99 лв.

 

 • Views: 3213
 • Производител: ZEEGMA
 • Код: TBG00284
 • Гаранция: 36 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ
 • Наличност: Доставка от 1 до 3 работни дни
42 Product(s) Sold
 • 149.00лв.
 • 144.90лв.

 

Tелефон за връзка с нас: 0886 20 59 59